Thursday, 24 November 2011

COVER FOR MY FIRST E - NOVEL ARLUNA - Please vote

COVER 1 by Crash Tillez
COVER 2 by Crash Tillez 

15 comments:

  1. Dear Readers,

    I like both but seems kena pilih satu je lah kan.
    Korang suka yang mana?
    Tgah mencari mood Johan & Nina untuk bersiaran semula di blog :p

    KL

    ReplyDelete
  2. semua comel..tp cm nk no1..hehe

    ReplyDelete
  3. cover 2 lagi smart

    ReplyDelete
  4. Cover 2 :)

    ReplyDelete
  5. arasnieryie@199524/11/11 8:00 am

    yg 1st gak..

    ReplyDelete
  6. both cover cantik - but prefer if gambar pompuan tu (kiranya arluna) pkai tudung coz arluna keja pkai tudung kn - description arluna pkai tudung pun cantik heheee .... :)



    -Jazmeen@Melor

    ReplyDelete
  7. kak cover mcm ala stephen king pnye novel la hehehe..no.1 ok kot... tp mcm jazmeen@melor ckp,kt heroin kite pakai tudung..

    ReplyDelete
  8. i vote cover 2 :)

    ReplyDelete
  9. i like the 1st cover. :)

    ReplyDelete
  10. the 1st one is the ONE

    ReplyDelete
  11. cover ...KL..mane arluna penuh?? bkn sebelum ni ade ker?? mcm tu jgk dgn GET SAMPAI CHAPTER 48 klau x silap...

    ReplyDelete