Wednesday, 29 January 2014

ARLUNA DI PASARAN FEBRUARY 2014


Assalamualaikum and good day untuk semua pembaca yang dihormati.

Alhamdulillah akhirnya karya pertama saya di blog Karya Lepak
diterbitkan oleh Kaki Novel.

Teruja, berdebar menanti feedback, happy and rasa sedih pun ada. Sedih sebab akhirnya saya
dah keluar dari kehidupan Joe & Nina as when you are writing, you are in their world. 
Heh?
Yes, I think.
Satu - satunya alasan untuk saya berblog and menulis ialah untuk lepak, stress-free, jadi
menulis sesungguhnya hobi yang bermanfaat so as reading.
Read, Read, Read....
3X
Peringatan yang Allah bagi untuk umatnya agar membaca.

Tewas Itu Taat.

Sesungguhnya yang baik daripada Arluna hanya dari Dia dan kekurangan
adalah kerana kurangnya ilmu di dada ini.

Get your own copy 
at
http://www.kakinovel.com/
or
click Arluna cover at your left bar.
or
Bookstores near you.


XOXO
Rin Ahmad

11 comments:

  1. Wow! X sabar nk bli.hehe..congrats 4 da new book sis..:D

    ReplyDelete
  2. saya rasa sy dekat sangat dengan akak..sb ap yang dibaca sampai ke hati dan melekat situ :p.. just waiting ARLUNA in the house..

    ReplyDelete
  3. tahniah kak rin ahmad...had received my own copy of Arluna..as always SUPERB sis...:p..walaupun dh abis baca di blog tapi tetap rasa excited bila dpt pegang hardcopy...rasa teruja tu sama mcm baru first time baca...hehehe...harap akak akan terus menulis untuk menghasilkan karya2 yang bermutu...so far karya akak tak pernah mengecewakan...USD, GET & now ARLUNA...ALL THE BEST SIS !!

    ReplyDelete
  4. congrats for your new book... i didn't know it was out!!!! i selalu lepak kat bookstore but didn't notice it.. or is it just available for online purchase??? gonna buy it asap...

    ReplyDelete
  5. Thumbs up

    ReplyDelete
  6. Terbaik sis..semua novel sis best2

    ReplyDelete
  7. Asslm. Akak dh baca buku ni. Syabas Rin & tqsm 4 an amazing story. Sungguh berbekas di hati akak lps baca cerita Rin. May Allah bless u & truskan dakwah dlm karyamu. U r in my feveret lis now.

    ReplyDelete
  8. arluna best, saya baca kat blog kak rin tahun 2011... tapi kecewa sikit sebab kak rin banyak edit dari citer arluna yang asal. bagi saya arluna kat blog dulu lagi best. tapi yang novel pon best jugak.. oh ya, lokasi golden palm tree tu actually dah tukar nama jadi avani sepang gold coast kalau tak silap....

    ReplyDelete
  9. Rindu nk baca karya terbaru...

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. Rindulah...xde citer baru ke..

    ReplyDelete